QUESTIONS & ANSWERS

Most frequently asked questions are answered here, is your question not listed? Please feel free to contact us.

Al onze bestellingen worden doorgaans binnen 1 werkdag geleverd. Bestellingen buiten de Verenigd Koninkrijk kunnen 1 - 5 werkdagen duren. Sommige producten kunnen door drukte vertraging oplopen en kunnen zo'n 5 tot 8 werkdagen duren. Is je product niet binnen 8 werkdagen aangekomen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we zoeken dit zo snel mogelijk voor je uit.

Alle bestellingen in de United Kingdom komen in aanmerking voor gratis verzending. Verzending buiten de United Kingdom kan variëren tussen €12,95 en €16,45.

Wij accepteren maximaal 1 cadeaukaart per klant per kassa, lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

De klant heeft het recht om de bestelling tot 30 dagen na ontvangst te ruilen en/of te retourneren. Mochten wij het verkeerde artikel hebben geleverd, dan heb je natuurlijk recht op een gratis retourzending. Neem altijd eerst contact met ons op zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dient het artikel met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden aan London outlet. De kosten voor ruilen en/of retourneren inclusief Track & Trace code zijn voor rekening van de klant. Bij het weigeren van het pakket, of het niet volgens de regels retourneren, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Na ontvangst van de retourzending wordt het verschuldigde bedrag binnen 3 dagen na aanmelding teruggestort mits het artikel in goede orde is ontvangen. Indien het artikel gebruikt en/of beschadigd is, kunnen wij deze waardevermindering doorberekenen aan de klant. Behandel het artikel dus met zorg. Als je een bestelling wilt retourneren/ruilen, stuur ons dan eerst een e-mail met vermelding van "retourneren (bestelnummer)".

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op Cadeaubonnen. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden. Bij aankoop van een Gift Card ga je ermee akkoord dat deze niet geretourneerd kan worden, lees voor aankoop altijd goed onze webshop richtlijnen. Cadeau kaarten in de actie is een minimale winkelwagen vereist vanaf €150.

Ja tuurlijk! Onze bestellingen worden alleen geleverd in Verenigd Koninkrijk, Nederland & België het. Verzendkosten variëren afhankelijk van de afstand.

Wanneer een bestelling is geretourneerd / de retour is verwerkt, wordt uw terugbetaling automatisch teruggestort op de betaalmethode die u voor de aankoop heeft gebruikt. Dit kan tot 10 werkdagen duren.

Staat uw vraag er niet tussen?

Staat uw vraag en antwoord hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

contactformulier.